Recept - Pasta arrabbiata

Één van mijn favoriete snelle gerechten. Lekker, makkelijk, voedzaam én gluten en lactosevrij. Heerlijk als lunch of avond eten. Serveer er een lekkere frisse salade bij om het helemaal compleet te maken.


Benodigdheden 2p:

⚡️250g boekweitfusilli

⚡️500g tomaten

⚡️1 paprika

⚡️1 ui

⚡️2 knoflook tenen

⚡️Oregano

⚡️Snufje himalaya zeezout


Bereidingswijze

Snijd de tomaten en paprika en snipper de ui en 2 teentjes knoflook. Kook de pasta in een pan water (7min).


Smelt kokosolie of traditionele olijfolie in de pan en fruit het uitje aan. Voeg na 2-3 min de knoflook toe en bak dit nog 2 minuutjes mee. Laat de rode paprika 2 minuten mee fruiten. Tomatenblokjes en oregano erbij en laat ongeveer 10 min zachtjes pruttelen. Voeg ook het snufje Himalaya zout toe. Verdeel daarna de pasta over de borden en schep de saus eroverheen. Eet smakelijk!